Corocor Technische Reconditionering wint wisselbeker voor beste export policyplan

Rob Vis Dieperink, eigenaar van Corocor Technische Reconditionering, heeft op 29 juni j.l. de wisselbeker voor “Best Export Policy Plan” in ontvangst mogen nemen. Een groep inter- en nationale studenten had tijdens de minor International Business – NHL, Stenden- een twaalftal export policy-plannen uitgewerkt en een deskundige vakjury heeft het plan voor het bedrijf Corocor is als beste beoordeeld.

Corocor Technische Reconditionering wint wisselbeker voor beste export policyplan

Vakjury kiest duidelijk voor Corocor

Een vakjury bestaande uit Meindert Tuin (Provincie Fryslân), Jan van Iersel (NHL Hogeschool), Alko Seinstra (Metaalunie), Jan Sido Zwart (Ecostyle), Bas de Nooyer (Ventura) en juryvoorzitter John Vernooij (Omrin) beoordeelde de presentaties en plannen. Eén van de studenten heeft het exportplan gepresenteerd en de wisselbeker bij het bedrijf gebracht.

Corocor houdt zich bezig met het reinigen en reconditioneren van elektrische, elektronische en mechanische apparatuur na brand-, water-, chemische schade en productievervuiling en gaat zich met het plan in de arm de komende maanden verder richten op internationale expansie.

Doelstelling Exportplan

De ambitie van de carrousel is om samen te bouwen aan een sterk netwerk van bedrijven, kennisinstellingen en overheid om zo de export te stimuleren. Voor studenten van de hogescholen Stenden en de NHL is het een leerzame samenwerking met de praktijk. Het werkveld fungeert als mede-opleider van toekomstige professionals. De Export Carrousel is een initiatief van het NHL Hogeschool, Stenden Hogeschool, het bedrijfsleven en Provincie Fryslân.

Export carrousel policyplan Friesland

Direct Contact