Particulier

Corocor faciliteert naast de zakelijke branches ook schoonmaakprojecten voor de particuliere markt. Voor de particuliere markt zorgt Corocor voor schoonmaak en salvage na calamiteiten zoals brand of waterschade.

Schoonmaken na brand voor particulieren

Het schoonmaken na een brand vraagt om een specialistische aanpak. Specialismes die reguliere schoonmaakbedrijven vaak niet in huis hebben. Bij brandschade van inboedel en opstal komt namelijk veel meer kijken dan schoonmaken alleen. Zoals verwijderen van roet en geurbestrijding van brandlucht. Medewerkers van Corocor zijn gespecialiseerd en gecertificeerd voor het het schoonmaken na brand.

Schoonmaak na waterschade

Naast schoonmaak en salvage na brand ontzorgt Corocor ook op het gebied waterschade. Bij waterschade is snel handelen belangrijk want de schade van andere objecten in de woning kan dan oplopen. Doormiddel van pompen en waterzuigers kan het water uit de woning worden gehaald en worden gedroogd zodoende kan vervolgschade worden beperkt.

Corocor is tevens specialist in lekdetectie. Lekkende kranen, vochtplekken en andere lekkages worden snel opgespoord en vakkundig opgelost, zonder hak en breekwerk.

Heeft u als particulier een calamiteit gehad, dan is snel handelen belangrijk. Neem daarom in het geval van calamiteiten direct contact op met Corocor via het calamiteitennummer: 0800-2676267.

Direct Contact