Data recovery & Erasure

U kent het wel: u heeft belangrijke bestanden op uw computer staan en ineens laat het apparaat u in de steek. En uw bestanden? Die zijn vaak kwijt.

Data recovery van harde schijf

De nachtmerrie van iedere computergebruiker is een crash van de harddisk.

Het niet meer kunnen benaderen van de belangrijke data en het niet hebben van een back-up, is soms de harde werkelijkheid voor een computergebruiker.

Vernietigen harde schijf

Ook in gevallen dat uw harde schijf moet worden gewist / vernietigd, kunnen wij u van dienst zijn. Indien gewenst zelfs met een certificaat.

Wat moet u doen bij problemen met uw harde schijf?

Corocor kan uw bestanden op de harde schijf herstellen. Hierbij kan de navolgende instructie worden gevolgd:

  1. Schakel de apparatuur uit (ga niet proberen met allerlei software e.e.a. te herstellen);
  2. Stel de harddisk veilig;
  3. Bel z.s.m. met een deskundige van Corocor.

Wie deze aanbevelingen in acht neemt, heeft een grotere kans dat de belangrijke data kunnen worden hersteld.

Wilt u de bestanden op uw harde schijf herstellen of vernietigen? Neem dan direct contact op met Corocor via telefoonnummer 0800-2676267. Of stuur een e-mail naar info@corocor.nl.

Attingo Datarecovery is dé partner van Corocor B.V. op het gebied van data recovery.

Data recovery behelst de reconstructie van data die door wissen, formattering, een technisch mankement, manipulatie, sabotage of natuurrampen als overstroming en brand bedreigd wordt.

Attingo Datarecovery is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in dataherstel. Wij reconstrueren gegevens van Servers, complexe RAID systemen, harde schijven en compact flash geheugen, onafhankelijk van welk  esturingssysteem.

Attingo is in het bezit van drie eigen hypermoderne ISO 9001:2015 gecertificeerde clean room laboratoria in Amsterdam, Wenen en Hamburg en beschikken over experts met jarenlange ervaring in datarecovery.

Niet voor niets is de slogan van Attingo "We try harder" met een succespercentage van om en nabij 98% opgeloste cases.

Corocor biedt de mogelijkheid om u te ondersteunen op het gebied van data recovery, op basis van een samenwerkingsverband met Attingo.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van gegevensherstel voor uw organisatie? Kijk op de website van Attingo Datarecovery voor meer informatie.

Direct Contact