Ontgeuring met een Ozon luchtbehandeling

Optimaal fris!

Werkt u graag in een frisse omgeving, maar heeft u last van vervelende luchtjes of stank in een bepaalde ruimte? Ruiken uw caravan of meubels muf door vocht of een andere oorzaak? Een ozonbehandeling door Corocor helpt u daadwerkelijk uit de brand. Daardoor bent u snel van nare geuren af.

De toepassing van een luchtbehandeling

Een luchtbehandeling met ozon is er voor diverse soorten geurproblemen. Misschien heeft u last van een vieze geur in uw huis of bedrijf of wilt u juist een bepaalde rookgeur verwijderen na het intrekken in een nieuwe woning. De redenen om een bepaalde geur te verwijderen zijn divers en zeer uiteenlopend. Wat de oorzaak ook is, Corocor gaat graag voor u aan de slag door middel van specialistische reiniging.
Een ozonbehandeling wordt onder meer uitgevoerd op locatie, bijvoorbeeld bij u thuis Dit kan echter ook op kantoor, in uw winkel of in de fabriek. Corocor beschikt tevens over ontgeuringsruimten. De keuze hiervoor maken we in overleg met u, want dit is afhankelijk van de situatie en de te ontgeuren objecten. Na een brand- of rookschade in huis of een gebouw, komen wij altijd op locatie. De behandeling van een losse machine, meubelstuk, auto of een ander object, doen we veelal in onze eigen ontgeuringsruimte. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Specialistische ontgeuring

Specialistische ontgeuring is toepasbaar bij diverse situaties. Corocor zet graag een aantal situaties voor u op een rij:

 • Voor het verwijderen van vieze lucht in auto’s, caravans, meubels of schepen
 • Verwijdering rooklucht uit kleding
 • Verwijderen van brandlucht in een winkel
 • Bij een vieze rooklucht in huis
 • Diverse nare geuren waaronder (dode) dieren, schimmels of rioollucht.
 • Bij gebouwen, kantoren, fabrieken en productieruimten in verband met roet- of rookschade na een brand

 

Zowel zakelijk als particulier zijn er dus volop mogelijkheden. Dit biedt perspectief voor zowel thuis als op het werk.

Hoe werken onze ozonbehandelingen?

Apparatuur dat wordt gebruikt bij een ozonbehandeling neemt vieze geuren daadwerkelijk weg. Dit gebeurt snel, effectief en milieuvriendelijk. Alles wordt bij de bron aangepakt, zodat een behandeling daadwerkelijk effect heeft. Het is een schone techniek op gas die werkt door middel van oxidatie. Neutraliseer ruimtes daarom met een specialistische ozonbehandeling door Corocor.

Waarom Corocor?

Het is om meerdere redenen interessant een keuze te maken voor Cororor. Waarom u kiest voor onze dienstverlening?

 • Als u het zelf niet wilt of kunt doen.
 • U laat werkzaamheden liever over aan professionals met veel ervaring.
 • Een ozonbehandeling is zowel thuis als op locatie mogelijk.
 • Wij gaan pas weg wanneer u tevreden bent!
 • Duidelijkheid over de kosten

Bij Corocor zijn we altijd helder over de kosten. U weet altijd wat u kwijt bent aan een ozonbehandeling en u krijgt niet te maken met onverwachte kosten. Ons bedrijf is 24/7 bereikbaar en dankzij onze samenwerking met verzekeraars weten we niet beter dat volledig inzicht in kosten belangrijk is. Daarom is het voor Corocor niet meer dan vanzelfsprekend om duidelijkheid te bieden in de kosten die we maken.

Ozonbehandeling voor optimaal fris resultaat!

Bent u er ook van overtuigd dat wij het beste bedrijf zijn om mee samen te werken in het verwijderen van een vieze geur of rooklucht? Vraag vrijblijvend een offerte aan en geniet optimaal van een frisse en schone omgeving!

Direct Contact