Snel handelen behoedt uw goederen en onderneming van verdere schade

Snel bij schade handelen heel belangrijk

Heeft u brand, waterschade of chemicaliën emissie gehad? Dan is snel handelen belangrijk om uw goederen te behoeden van verdere schade!

Wat is salvage na calamiteiten?

Na een calamiteit is het essentieel de beschadigde componenten zo spoedig mogelijk te beredden door middel van een schadestop. Salvage na calamiteiten door Corocor kan u daarbij helpen. Corocor kan uw goederen behoeden voor verdere (water)schade m.b.v.:

  • Ontvochtiging met behulp van drogers
  • Afvoeren van apparatuur en plaatsen in onze droogkamers
  • Conserveren van apparatuur met behulp van waterverdringende olie
Salavage-brandschade-herstel-02_CT_Corocor-technische-reconditioning

Industriële
reiniging

Industriële omgevingen en productieprocessen.

Preventief machine onderhoud

Voorkom storingen en waarborg de continuïteit.

Roet- en
rookschade

Professioneel verwijderen van roet- en rookschade.

Water
schade

Specialistische reiniging na waterschade.

Meetapparatuur schadelijke stoffen

Corocor beschikt over mobiele meetapparatuur om vast te stellen of er schadelijke stoffen of corrosie veroorzakende stoffen zijn neergeslagen. Hierbij wordt ook samengewerkt met hiervoor geaccrediteerde laboratoria.

Erkenningen Stichting Salvage

Corocor is door Stichting Salvage ISO 9001,VCA* erkend als partner en heeft de navolgende erkenningen: eenvoudig, complex en specialistisch.

Heeft u een calamiteit gehad en wilt u zo snel mogelijk uw goederen een schadestop toebrengen? Bel met ons calamiteitennummer 0800-2676267 of mail naar info@corocor.nl.

Salavage-brandschade-herstel-04_CT_Corocor-technische-reconditioning

Corocor Technische Reconditionering is een samenwerkingspartner van
Stichting Salvage.

Deze landelijke stichting verzekert eerste hulp en opvang na brand, storm en waterschade. Ze spannen zich in om de vaak chaotische situatie na een brand zo veel mogelijk te stabiliseren en de klant op te vangen op een manier die hij/zij het prettigst vindt. Dit doen ze namens de gezamenlijke verzekeraars. Corocor kan ingeschakeld worden voor o.a. wegpompen van bluswater, het dichttimmeren van ramen en deuren, het verdrijven van stank of het in veiligheid brengen van eigendommen. Elk jaar worden we getoetst of we nog voldoen aan de eisen die Stichting Salvage hiervoor oplegt.

website: https://www.stichtingsalvage.nl/