Industriële Reiniging

Industriële omgevingen en productieprocessen, machines en fabrieksopstellingen vragen vaak om een specialistische reiniging. Kwaliteit en veiligheid staan voorop en de continuïteit moet gewaarborgd blijven.

industriële reiniging

Door de hoge eisen en de vele protocollen die veel productieprocessen tegenwoordig stellen is snelheid en kwaliteit van de schoonmaak essentieel. Alle medewerkers van Corocor zijn VCA gecertificeerd en altijd op de hoogte van de procedures door een kick-off meeting of andere informatie start up.

Het reinigen van techniek is een specialisme. Ons specialisme. Daarom hebben de medewerkers van Corocor minimaal een technische opleiding op middelbaar technische niveau, aangevuld met diverse vakgerichte interne en externe opleidingen.

Reinigingsmethodes voor industrie

Corocor maakt o.a. gebruik van een reinigingsprocedure op basis van water. Deze methode is dusdanig effectief dat zelfs corrosieve neerslag onder de allerkleinste onderdelen en contacten kan worden opgelost en weggespoeld.

De IJsstraalmethode

De ijsstraalmethode (ook wel CO2-reinigen), is een andere reinigingsmethode die door Corocor gebruikt wordt om ongewenste vervuiling snel en effectief te verwijderen.

Het grote voordeel van deze methode is dat er slechts een minimale droogtijd is van één uur, zodat de apparatuur weer snel kan worden ingeschakeld.

Wij werken o.a. voor:

 
 

Laat Corocor contact met me opnemen

Heeft u machines, productieprocessen en fabrieksopstellingen die specialistische reiniging vergen? Neem dan direct contact met ons op via 0513-767283. Of laat ons u terugbellen door onderstaand formulier in te vullen.

 

Wij bellen u vrijblijvend om u te informeren over de mogelijkheden van onze Industriële Reinigingstechnieken voor uw bedrijf.

Of bel direct zelf naar +31 (0)800 267 62 67

Direct Contact