Industriële reiniging:
de continuïteit gewaarborgd

Industriële reiniging

Industriële omgevingen en productieprocessen, machines en fabrieksopstellingen vragen vaak om een specialistische reiniging. Kwaliteit en veiligheid staan voorop en de continuïteit moet gewaarborgd blijven.

Om aan de strenge eisen en protocollen van productieprocessen te voldoen, is snelle en efficiënte schoonmaak en machine onderhoud zeer belangrijk. Alle medewerkers bij Corocor zijn gecertificeerd volgens VCA-normen en blijven op de hoogte van de juiste procedures door middel van kick-off meetings en andere opstartinformatie.

Bij Corocor beschouwen we technische reiniging als een specialisme. Onze medewerkers hebben minimaal een opleiding op middelbaar technisch niveau en hebben diverse aanvullende interne en externe opleidingen gevolgd om hun kennis en vaardigheden op het gebied van machine onderhoud te verbeteren.

preventief-onderhoud-machines-01_CT_Corocor-technische-reconditioning

De kennis en kwaliteit van Corocor zorgen ervoor dat uw productieprocessen niet lang stilliggen. Door de productkeuze van de reinigingsmiddelen en de ervaring van de medewerkers van Corocor is de reiniging van uw industriële omgeving in goede handen.

Technische reconditionering

Grote gevolgen na aantasting door water, chemicaliën of vuil.

Preventief machine onderhoud

Voorkom storingen en waarborg de continuïteit.

Roet- en
rookschade

Professioneel verwijderen van roet- en rookschade.

Water
schade

Specialistische reiniging na waterschade.

Reinigingsmethodes voor industrie

Corocor maakt o.a. gebruik van een reinigingsprocedures op basis van water. Deze methode is dusdanig effectief dat zelfs corrosieve neerslag onder de allerkleinste onderdelen en contacten kan worden opgelost en weggespoeld.

De ijsstraalmethode (ook wel CO2-reinigen), is een andere reinigingsmethode die door Corocor gebruikt wordt om ongewenste vervuiling snel en effectief te verwijderen.

Het grote voordeel van deze methode is dat er een minimale droogtijd is van één uur, zodat de apparatuur weer snel kan worden ingeschakeld.

preventief-onderhoud-machines-02_CT_Corocor-technische-reconditioning

Specialistische reiniging? Neem contact met ons op.

Heeft u machines, productieprocessen en fabrieksopstellingen die specialistische reiniging vergen? Neem dan direct contact op met Corocor via 0513-767283 of mail naar info@corocor.nl.