Industriële reiniging:
de continuïteit gewaarborgd

Industriële reiniging

Industriële omgevingen en productieprocessen, machines en fabrieksopstellingen vragen vaak om een specialistische reiniging. Kwaliteit en veiligheid staan voorop en de continuïteit moet gewaarborgd blijven.

Door de hoge eisen en de vele protocollen die veel productieprocessen tegenwoordig stellen is snelheid en kwaliteit van de schoonmaak essentieel. Alle medewerkers van Corocor zijn VCA gecertificeerd en altijd op de hoogte van de procedures door en/of een kick-off meeting of andere informatie start up.

Het reinigen van techniek is een specialisme. Daarom hebben de medewerkers van Corocor minimaal een technische opleiding op middelbaar technische niveau, aangevuld met diverse vakgerichte interne en externe opleidingen.

preventief-onderhoud-machines-01_CT_Corocor-technische-reconditioning

De kennis en kwaliteit van Corocor zorgen ervoor dat uw productieprocessen niet lang stilliggen. Door de productkeuze van de reinigingsmiddelen en de ervaring van de medewerkers van Corocor is de reiniging van uw industriële omgeving in goede handen.

Reinigingsmethodes voor industrie

Corocor maakt o.a. gebruik van een reinigingsprocedures op basis van water. Deze methode is dusdanig effectief dat zelfs corrosieve neerslag onder de allerkleinste onderdelen en contacten kan worden opgelost en weggespoeld.

De ijsstraalmethode (ook wel CO2-reinigen), is een andere reinigingsmethode die door Corocor gebruikt wordt om ongewenste vervuiling snel en effectief te verwijderen.

Het grote voordeel van deze methode is dat er een minimale droogtijd is van één uur, zodat de apparatuur weer snel kan worden ingeschakeld.

preventief-onderhoud-machines-02_CT_Corocor-technische-reconditioning

Specialistische reiniging? Neem contact met ons op.

Heeft u machines, productieprocessen en fabrieksopstellingen die specialistische reiniging vergen? Neem dan direct contact op met Corocor via 0513-767283 of mail naar info@corocor.nl.