Overheid / gezondheidszorg / onderwijs

.....maar ook scholen, ziekenhuizen en monumenten

Calamiteiten gebeuren overal, niet alleen thuis of in de industrie. Corocor heeft de expertise om snel maatregelen te nemen om verdere schade aan overheidsgebouwen, scholen, ziekenhuizen en monumenten te voorkomen.

Scholen

Waterschade komt vaak voor op scholen tijdens vakantieperiodes. Dit kan veel schade aan vloeren, muren en machines veroorzaken. Wanneer Corocor op tijd ingezet wordt kan een speciale droogtechniek gebruikt worden om de schade te minimaliseren.

branches-openbare-sector-01_CT_Corocor-technische-reconditionering

Gezondheidszorg

Calamiteiten zoals een pan die in brand vliegt en mensen die de kraan laten lopen, komen veel voor in bejaardentehuizen. De brand- en waterschade die ontstaat na bovengenoemde situaties vragen om adequate reinigingsoplossingen die Corocor kan bieden.

Ook in ziekenhuizen is het noodzakelijk om snel te handelen bij calamiteiten om ervoor te zorgen dat patiënten veilig zijn en de vereiste zorg kunnen blijven ontvangen. Met de oplossingen die Corocor biedt op het gebied van technologie en drogen, kunnen de dagelijkse werkzaamheden snel worden hervat.

Monumenten

Cultureel erfgoed moet zorgvuldig worden geïnspecteerd na een noodgeval. Om het monument terug te brengen in de oude staat, met minimale schade aan het oppervlak, reinigt Corocor monumenten met een latex coating die vervuiling kan verwijderen. Vriesdrogen behoort ook tot de technieken die Corocor in dergelijke situaties biedt.

Voor meer informatie bel 0513-767283 of mail naar info@corocor.nl

foto monument