Corocor werkt in verschillende branches. Hieronder enkele citaten van klanten

Watersportcentrum De Brekken in Lemmer

“Rob Vis Dieperink, Directeur van Corocor Technische Reconditionering, kan goed en duidelijk communiceren. Dat is zijn talent. Heel bijzonder trouwens, een techneut die goed kan communiceren en begrijpt waar je als ondernemer mee bezig bent. Zo voorkom je verwarring en irritatie. Ik heb de tijd en ruimte gekregen om zelf te beslissen wat ik wel en niet schoon wilde laten maken door Corocor.

Een nieuw aangeschafte server heb ik laten schoonmaken, maar voor onze net nieuwe telefooncentrale wilde ik een nieuw exemplaar. Ik werd verrast door de grote flexibiliteit van de medewerkers van Corocor. Er was goed overleg over wanneer apparatuur ontkoppeld, meegenomen, schoongemaakt en weer geplaatst kon worden, zodat het watersportcentrum zo kort mogelijk uit de lucht was.”

Carlo Ortelee
directeur eigenaar van Watersportcentrum De Brekken in Lemmer

referenties-Watersportcentrum-De-Brekken_CT_Corocor-Technische-Reconditionering

Eneco Bio Golden Raand in Farmsum

“Na de brand in een van de twee transportlijnen was Corocor was snel beschikbaar om aan te vangen met het schoonmaken. Eerst werden trappen en leuningen schoongemaakt om in ieder geval het gebouw weer normaal te kunnen betreden. De schoonmaakwerkzaamheden zijn verricht tijdens het in bedrijf zijn van de bio-energiecentrale nadat de firma Bilfinger het gebouw compleet van steigers had voorzien.

Alle wanden, het plafond, de metalen draagconstructies waar de machines op staan en de machines zelf, waren met een dikke laag roet bedekt, die in vier weken tijd door tien medewerkers van Corocor is verwijderd, terwijl de centrale gewoon operationeel was. De zeer deskundige technische medewerkers hebben de elektromotoren en tandwielkasten inwendig bekeken, schoongemaakt, gerepareerd en waar nodig vervangen. Ik ben zeer tevreden over de snelle beschikbaarheid van de mensen van Corocor, die de schoonmaakwerkzaamheden op zo’n korte termijn hebben uitgevoerd. Het directe contact met Rob Vis Dieperink verliep prettig. Problemen werden direct opgepakt en we werden op de hoogte gehouden van alle details en de laatste stand van zaken. Prima communicatie en dat heb je nodig in zo’n periode”.

Siem Lok
maintenance manager Eneco Bio Golden Raand in Farmsum

referenties-Eneco-Bio-Golden-Raand_CT_Corocor-Technische-Reconditionering

Graphic Packaging in Sneek

“Corocor verdient een dikke negen. Zij zijn bekend met deze situaties. Schoonmaakbedrijven op de hoek zijn ook bereid om alles te doen, maar zijn geen specialisten. De specialisten die door Rob zijn ingeschakeld openen schakelkasten, pompen en motoren en maken elk onderdeel van binnen schoon. Elk vuiltje wordt bekeken en opgeruimd.

Er zijn alleen mensen geweest, die weten waar ze mee bezig zijn tijdens de schoonmaakwerkzaamheden na de heftige explosie. Deze mensen gingen veilig om met de hoge temperaturen en schakelkasten die onder spanning staan. Zij weten wat wel en niet kan op dat moment. En communiceren ook nog!”

Utility engineer
Graphic Packaging, Sneek

referenties-Graphic-Packaging-Sneek_CT_Corocor-Technische-Reconditionering