Corocor werkt in verschillende branches. Hieronder enkele citaten van klanten

Zone College Doetinchem

ICT manager René van Veen is dankbaar voor de steun van Corocor direct na de brand. Hij had geen idee van de impact van deze brand. De gehele school had rook- en roetschade, terwijl hij zelf dacht: “Ach, brandje in twee lokalen. Dat is snel op te lossen, dan kunnen die lokalen weer gebruikt worden. De impact van deze brand heb ik echt onderschat.” De professionaliteit en ervaring van de medewerkers van Corocor bleken meteen. Zij wilden allereerst zo snel mogelijk met de ICT manager van de school in contact komen. Zij namen een adviserende en ondersteunende houding aan, waardoor de meest essentiële apparatuur direct kon worden gereinigd, zoals netwerkapparatuur, laptops, touchscreens en dergelijke. Hierdoor konden de leerlingen alweer snel toetsen en examens maken met de laptops. “De medewerkers van Corocor maakten een perfecte inschatting van de urgentie. Het schoonmaken van andere technische apparatuur kon nog even wachten. Zij creëerden snel een zo goed mogelijk werkbare situatie.” Het Zone college waardeert deze hulp van Corocor zeer, zeker omdat het vaste personeel geen ervaring heeft met dergelijke situaties.

Zonecollege

Eneco Bio Golden Raand in Farmsum

“Na de brand in een van de twee transportlijnen was Corocor was snel beschikbaar om aan te vangen met het schoonmaken. Eerst werden trappen en leuningen schoongemaakt om in ieder geval het gebouw weer normaal te kunnen betreden. De schoonmaakwerkzaamheden zijn verricht tijdens het in bedrijf zijn van de bio-energiecentrale nadat de firma Bilfinger het gebouw compleet van steigers had voorzien.

Alle wanden, het plafond, de metalen draagconstructies waar de machines op staan en de machines zelf, waren met een dikke laag roet bedekt, die in vier weken tijd door tien medewerkers van Corocor is verwijderd, terwijl de centrale gewoon operationeel was. De zeer deskundige technische medewerkers hebben de elektromotoren en tandwielkasten inwendig bekeken, schoongemaakt, gerepareerd en waar nodig vervangen. Ik ben zeer tevreden over de snelle beschikbaarheid van de mensen van Corocor, die de schoonmaakwerkzaamheden op zo’n korte termijn hebben uitgevoerd. Het directe contact met Rob Vis Dieperink verliep prettig. Problemen werden direct opgepakt en we werden op de hoogte gehouden van alle details en de laatste stand van zaken. Prima communicatie en dat heb je nodig in zo’n periode”.

Siem Lok
maintenance manager Eneco Bio Golden Raand in Farmsum

referenties-Eneco-Bio-Golden-Raand_CT_Corocor-Technische-Reconditionering

Graphic Packaging in Sneek

“Corocor verdient een dikke negen. Zij zijn bekend met deze situaties. Schoonmaakbedrijven op de hoek zijn ook bereid om alles te doen, maar zijn geen specialisten. De specialisten die door Rob zijn ingeschakeld openen schakelkasten, pompen en motoren en maken elk onderdeel van binnen schoon. Elk vuiltje wordt bekeken en opgeruimd.

Er zijn alleen mensen geweest, die weten waar ze mee bezig zijn tijdens de schoonmaakwerkzaamheden na de heftige explosie. Deze mensen gingen veilig om met de hoge temperaturen en schakelkasten die onder spanning staan. Zij weten wat wel en niet kan op dat moment. En communiceren ook nog!”

Utility engineer
Graphic Packaging, Sneek

referenties-Graphic-Packaging-Sneek_CT_Corocor-Technische-Reconditionering