Corocor kan roet- en rookschade na een brand specialistisch verwijderen

Specialistisch verwijderen van roet- en rookschade

Calamiteiten doen zich op de meest onverwachte momenten voor. Na een vervelende brand bijvoorbeeld heeft u veelal last van roet- en rookschade. Het specialistisch laten verwijderen van roet- en rookschade door een bedrijf als Corocor is dan een slimme manier om onder meer elektronische en mechanische apparatuur te herstellen. Zo bent u snel weer operationeel.

Gebouwen, apparatuur en andere objecten worden na rookschade of roetschade hersteld en gereinigd. Op zoek naar een betrouwbaar adres voor deskundig advies en snelle aanpak of wilt u als verzekeraar een specialist inschakelen? Dan zit u bij Corocor helemaal goed.

Snelle en deskundige verwijdering

Reconditioneringen is letterlijk het weer terugbrengen in oude staat. In dit geval van uw kostbare inventaris (zoals machines, apparatuur of auto’s) of uw onroerende goed (zoals uw kantoor, parkeergarage, fabriek, flatgebouw of huis). In het vervelende geval van roet- en rookschade is dit een preciese en specialistische klus.

Bij Corocor zetten onze vakmensen diverse methodes in om rookschade in uw bedrijfspand of huis te verwijderen. Een brand laat veelal flinke sporen achter en ook de lucht is vaak vervuild. Juist daarom is een grondige reiniging nodig.

Uiteraard geldt dit ook voor roetschade schoonmaken. Ook hierbij gaat Corocor specialistisch te werk.

Technische Reconditionering na schade

Bij een Technische Reconditionering worden apparatuur en machines met brandschade gedemonteerd door onze technici. Dit eventueel in samenwerking met de leverancier. Daarna worden ze grondig en vakkundig gereinigd met als eindresultaat dat alle vervuiling ten gevolge van de calamiteit is verwijderd.

Dit reinigingsproces wordt naar gelang de aard van de vervuiling op waterbasis of bijvoorbeeld met droogijs uitgevoerd. Ook ultrasoon reiniging behoort tot de mogelijkheden.

Na de reiniging wordt met een functietest gekeken of het apparaat weer naar behoren functioneert. Daarna kan afregeling, calibratie of reparatie plaatsvinden. Als dit alles helemaal correct is kunt u de apparatuur/machines weer op een goede manier in gebruik nemen. U bent dan als bedrijf weer volledig operationeel.

brandschade-herstel-05_CT_Corocor-technische-reconditioning
rookschade-herstel-03_CT_Corocor-technische-reconditioning

Industriële
reiniging

Industriële omgevingen en productieprocessen.

Preventief machine onderhoud

Voorkom storingen en waarborg de continuïteit.

Technische reconditionering

Grote gevolgen na aantasting door water, chemicaliën of vuil.

Water
schade

Specialistische reiniging na waterschade.

Dekt de verzekering rook- en roetschade?

Veel specialistisch reinigingswerk door Corocor valt onder de verzekering en wordt dus -afhankelijk van de afgesloten polis- tot 100% vergoed.

Informeer hiervoor bij uw verzekeraar. Overleg altijd vooraf, zodat u niet met onverwachte kosten wordt geconfronteerd.

Snel weer operationeel!

Roet- en rookschade specialistisch laten verwijderen door een deskundig en betrouwbaar bedrijf? Schakel de hulp in van Corocor.

Dit levert u direct een aantal voordelen op:

  • Corocor is specialist en heeft jarenlange ervaring
  • Alle vaklui beschikken over specialistische kennis
  • Wij zijn snel inzetbaar en ontzorgen u volledig
  • Corocor heeft een noodnummer en is 24/7 bereikbaar
  • Wij werken zowel nationaal als internationaal

Vraag gerust naar onze deskundigheid

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op of neem direct contact op voor het inplannen van een afspraak. Wij komen graag ter plaatse om de nodige reinigingswerkzaamheden voor u uit te voeren. Bel 0513-767283 of mail naar info@corocor.nl.