Corocor heeft diverse keurmerken en certificaten die garant staan voor kwaliteit

Lidmaatschap Schoonmakend Nederland

De Ondernemersorganisatie Schoonmakend Nederland is de werkgeversorganisatie van de schoonmaak- en glazenwassersbranche in Nederland. Zij behartigen de belangen van onze 300 leden, die met 100.000 medewerkers 70% van de totale omzet van de markt realiseren. Bedrijven die zich voornamelijk op de zakelijke markt richten zoals de calamiteitenreiniging, schoonmaak van kantoren, glazenwassen, gevelbehandeling, treinen, vliegtuigen, scholen en reiniging in de voedingsmiddelenmiddelenindustrie.

Schoonmakend Nederland-leden moeten zich houden aan strenge eisen op het gebied van arbeidsvoorwaarden, afdracht van sociale premies, de gedragscode schoonmaakbranche, veiligheid op de werkvloer en schoonmaakspecifieke zaken.

Schoonmaak- en glazenwassersbedrijven die lid zijn van Schoonmakend Nederland zijn in het bezit van het Keurmerk Schoon. Dit keurmerk staat voor professionaliteit en financiële betrouwbaarheid. De bedrijven houden zich aan wet- en regelgeving, gaan netjes om met hun personeel en hebben de financiële en personele administratie op orde.

 

Het Keurmerk-Schoon-certificaat vindt u hier

Logo Schoonmakend_Nederland_RGB
Logo_Keurmerk_Schoon_RGB