Voorkom ergere schade: laat waterschade specialistisch reinigen

Waterschade herstellen: laat het specialistisch reinigen

Waterschade is iets wat niet elke dag voorkomt. Als u of uw bedrijf erdoor getroffen wordt, belt u wellicht snel het dichtstbijzijnde schoonmaakbedrijf. Waterschade kan echter veel ernstigere gevolgen hebben dan in eerste instantie ingeschat wordt. Zo kunnen uw elektrische, elektronische en mechanische apparatuur onnodig schade oplopen bij doordraaien. Het is daarom vaak beter een gespecialiseerd bedrijf in te huren om de gevolgen van uw waterschade te herstellen.

Corocor Technische Reconditionering beschikt over de kennis en het materieel om al uw kostbare inventaris grondig te reinigen om zo schade op lange termijn te voorkomen.

Lekkage, hemelwater, overstroming, bluswater

Er zijn verschillende calamiteiten die tot waterschade kunnen leiden. Bij hevige regenval kan uw parking onder water komen te staan. Om over overstromingen maar niet te beginnen. Veel vaker komen echter lekkages voor als gevolg van een defecte afvoer of een technisch mankement.

Ten slotte kunt u te maken hebben gehad met brand waarbij de brandweer (of uzelf) de brandspuit heeft moeten hanteren. In al deze gevallen is het van groot belang dat de ontstane schade specialistisch aangepakt wordt. Soms is dat onmiddellijk duidelijk. Bijvoorbeeld als het archief van uw bedrijf nat is geworden bij het blussen van een brand.

waterschade-herstel-02_CT_Corocor-technische-reconditioning

Industriële
reiniging

Industriële omgevingen en productieprocessen.

Preventief machine onderhoud

Voorkom storingen en waarborg de continuïteit.

Roet- en
rookschade

Professioneel verwijderen van roet- en rookschade.

Technische reconditionering

Grote gevolgen na aantasting door water, chemicaliën of vuil.

Corocor heeft alle droogtechnieken in huis

Voor het aanpakken van waterschade is de juiste kennis en apparatuur nodig. Naast pompen, waterzuigers, droogruimtes, meetapparatuur, drogers (koel- en absorptie-), schimmelverwijderaars enzovoort, beschikken wij over de kennis om deze te hanteren. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de nadere gevolgen van de calamiteit.

  • Indien nodig zorgen wij ervoor dat uw pand geheel in oude staat wordt teruggebracht. De doorgewinterde vaklui die wij in dienst hebben herstellen waterschade aan vloeren, stucwerk, gipsplaten, plafonds en kozijnen terwijl uw bedrijf gewoon doordraait
  • Voor het opsporen van de oorzaak van een lekkage voeren wij een nauwkeurige lekdetectie uit
  • En ja, wij zijn ook in staat om met behulp van een speciale droogtechniek uw archief te redden

Wij staan u direct te woord

Heeft u of uw bedrijf op dit moment te maken met waterschade? Bel 0513-767283 of mail naar info@corocor.nl.

brandschade-herstel-03_CT_Corocor-technische-reconditioning