Voor, tijdens en na de bouw zijn schoonmaakwerkzaamheden belangrijk

U houdt van opgeruimd en netjes?

Na bouw en nieuwbouw is het van groot belang om een grondige schoonmaak te houden. Ook na oplevering van een bouwproject is Corocor bereid de puntjes op de ‘i’ te zetten en uw project een schone start te geven.

Op bouwplaatsen gebeurt het regelmatig dat materialen vuil worden door wind, regen en modder. Daarnaast kan brand tijdens een bouwproject zorgen voor schade en vuil.

Bij al deze situaties kan Corocor oplossingen bieden. Zo kunnen wij met onze ijsstraalmethode kabelgoten met bekabeling snel in oude reinheidstaat terugbrengen.

bouw-continuiteit-preventief-02_CT_Corocor-technische-reconditioning

Wij reinigen ook uw zonnepanelen

Zonnepanelen hoef je niet elke week te reinigen, maar een grondige onderhoudsbeurt 1 à 2 keer per jaar is wel aan te raden in april is dit het beste daar de zonnige 6 maanden voor de deur staan , regelmatig schoonmaken zorgt voor een extra rendement van 3% is ervaringsgewijs vastgesteld.

zonnepanelen-reiniging-01_CT_Corocor-technische-reconditioning

Onder invloed van de natuur kunnen zonnepanelen behoorlijk vuil worden, bijvoorbeeld door bladeren die van bomen vallen en uitwerpselen van vogels. Dergelijk vuil kan het rendement van de zonnepanelen negatief beïnvloeden tot wel 2 tot 5 %.

Wij hebben een reinigingsmethode welke geen residu achterlaat / het zonnepanelen oppervlak beschadigd.

Verticaal geplaatste zonnepanelen hebben veel meer last van vuil dan horizontaal geplaatste daar bij de verticaal geplaatste het vuil/alg zich ophoopt tegen de onderste aluminium rand en de eerste rij zonnecellen afdekt waardoor het rendement van het paneel terugloopt daar het alle 3 strings beïnvloedt bij horizontale wordt alleen de onderste string beïnvloedt.

 

Voor meer informatie bel 0513-767283 of mail naar info@corocor.nl.