Preventief onderhoud aan machines en apparaten voorkomt onnodige kosten en waarborgt de continuïteit 

Waarom preventief machine onderhoud?

Preventief machine onderhoud is van groot belang: het voorkomt storingen nu en in de toekomst waardoor u efficiënter kunt werken. Worden machines niet tijdig onderhouden, dan loopt u kans op verstopte ventilatoren, ernstig vervuilde printplaten of opslag in besturingskasten van allerlei zaken die er niet thuis horen.

Maak geen onnodige kosten

Als ondernemer met een machinepark wilt u toch geen onnodige kosten maken? Laat staan dat u het risico wilt lopen dat uw productielijn stil komt te staan.

Nieuwe machines of apparatuur aanschaffen is kostbaar, daarom is preventief onderhoud een uitkomst. Dit betekent dat bepaalde machineonderdelen worden gedemonteerd om een goede reiniging mogelijk te maken. Daarnaast zijn nog veel meer aanvullende onderhoudswerkzaamheden mogelijk.

preventief-onderhoud-machines-03_CT_Corocor-technische-reconditioning

Onderhoudswerkzaamheden bij diverse soorten apparatuur

Heeft u last van storingen bij de machines of apparatuur in uw fabriek of kantoor? Een vervelend probleem, want daardoor komt de productie stil te liggen. Reiniging dient natuurlijk vakkundig te gebeuren, dan heeft u er het meeste profijt van. Daarom is het belangrijk snel onderhoud te laten uitvoeren door een specialist.

Bij Corocor bent u voor deze onderhoudsservice aan het juiste adres. Wij zijn namelijk expert in preventief onderhoud aan elektrische, elektronische en mechanische apparatuur. Onze specialisten voeren onder meer reinigings werkzaamheden voor u uit. Bovendien denken wij graag met u mee inzake het opstellen van een machine onderhoudsplan.

Gebruikte technieken

Bij machine onderhoud maakt Corocor gebruik van verschillende technieken. Wij zetten ze overzichtelijk voor u op een rij:

– Nat reinigen met chemicaliën voor zwaar verontreinigde machines
– Badenlijn voor het verwijderen van corrosie
– Ultrasoon reinigen voor de verwijdering van chemische restanten en moeilijk te verwijderen vervuiling
– Reinigen met droogijs voor diverse soorten vervuiling

Corocor voert bovenstaande onderhoudswerkzaamheden uit aan onder meer freesmachines, houtbewerkingsmachines, stansmachines, afkortzagen, lasmachines, zaagtafels, CNC machines, transportbanden, vulmachines, garage test apparatuur, auto bruggen, handgereedschap, draaibanken, verspaningsmachines, productiestraten en besturingskasten.

preventief-onderhoud-machines-02_CT_Corocor-technische-reconditioning

Waarom machine onderhoud door Corocor?

Industrieel onderhoud door Corocor levert u altijd voordelen op:

  • U heeft weinig tot geen last meer van productiestilstand
  • U werkt fijner dankzij schone apparatuur
  • Bij calamiteiten staan onze specialisten direct voor u klaar
  • Corocor is er voor bedrijven, instellingen en particulieren

Minder storingen aan machines en fijner werken met schone apparatuur? Neem dan direct contact op met Corocor via 0513-767283 of mail naar info@corocor.nl.