Bij Corocor staat altijd een team van professionals voor uw klaar

Ons credo "kan niet bestaat niet"

Met een team van specialisten bedient Corocor Technische Reconditionering de calamiteiten en onderhoudsmarkt. Als credo hebben wij “kan niet bestaat niet”. Corocor wordt geleid door Rob Vis Dieperink welke sinds 1985 werkzaam is in de reconditioneringsbranche, overal ter wereld projecten onder handen heeft gehad, werkzaam is geweest bij diverse gerenommeerde calamiteitenbedrijven en daardoor een schat aan ervaring heeft opgebouwd tevens heeft hij een opleiding als risicodeskundige gevolgd.

Ons team heeft alle reinigingstechnieken in huis waaronder de CO₂ reiniging welke in voorkomende gevallen wordt toegepast. Hierbij worden de afvalstromen geminimaliseerd en de in gebruik name van de apparatuur op korte termijn kan worden gerealiseerd.

Binnen ons team beschikken wij over technici met meer dan 10 jaar ervaring in het reconditioneringsvakgebied. Tevens hebben een gediplomeerd NEN 3140 en NEN 1010 keuringsinspecteur.

vestiging-Heerenveen_CT_Corocor-Technische-Reconditionering

Om op de hoogte te blijven van nieuwe vakinzichten en om zich te blijven ontwikkelen wordt er door het personeel jaarlijks cursussen gevolgd. Dit geldt voor zowel onze medewerkers op de werkvloer als op kantoor.

Ons streven is elk project tot in de puntjes verzorgd af te ronden. Improviseren/innoveren/topdienstverlening zit in onze genen en wij zien de toekomst dan ook met veel vertrouwen tegemoet.