Voor, tijdens en na de bouw zijn schoonmaakwerkzaamheden belangrijk

Uw bouwterrein weer opgeruimd en netjes?

Na bouw en nieuwbouw is het van groot belang om een grondige schoonmaak te houden. Ook na oplevering van een bouwproject is Corocor bereid de puntjes op de ‘i’ te zetten en uw project een schone start te geven.

Op bouwplaatsen gebeurt het regelmatig dat materialen vuil worden door wind, regen en modder. Daarnaast kan brand tijdens een bouwproject zorgen voor schade en vuil.

Bij al deze situaties kan Corocor oplossingen bieden. Zo kunnen wij met onze ijsstraalmethode kabelgoten met bekabeling snel in oude reinheidstaat terugbrengen.

bouw-continuiteit-preventief-02_CT_Corocor-technische-reconditioning

Wij reinigen ook uw zonnepanelen

Zonnepanelen hoef je niet elke week te reinigen, maar 1 à 2 keer per jaar is een grondige onderhoudsbeurt wel aan te raden. Het beste is om dat in april te doen omdat dan de 6 zonnige maanden voor de deur staan. Ervaringen en testresultaten wijzen uit dat regelmatig schoonmaken zorgt voor een rendement van 3-5 %.

zonnepanelen-reiniging-01_CT_Corocor-technische-reconditioning

Verticaal geplaatste zonnepanelen hebben veel meer last van vuil dan horizontaal geplaatste zonnepanelen. Het vuil of algen hoopt zich op tegen de onderste aluminium rand waardoor de eerste rij zonnecellen afgedekt wordt. Het rendement van het paneel loopt terug omdat het alle 3 strings beïnvloedt. Bij horizontaal geplaatste zonnepanelen wordt alleen de onderste string beïnvloedt.

Wij hebben een reinigingsmethode welke geen residu achterlaat / het zonnepanelen oppervlak beschadigd.

Voor meer informatie bel 0513-767283 of mail naar info@corocor.nl.