Corocor sluit zich aan bij de groep van PS Calamiteiten

Samenwerking PS

Afgelopen dinsdag is de koopovereenkomst getekend waarin Solvo Group Holding B.V., eigenaar van PS Calamiteiten, Corocor technische reconditionering B.V. te Heerenveen overneemt. Hiermee wordt Corocor een volwaardig zusterbedrijf van PS Calamiteiten, welke al 4 jaar actief is in reconditionering en schadeherstel, en sinds december 2023 ook in technische reconditionering en preventief onderhoud.


Rob Vis Dieperink, eigenaar van Corocor: “Met het aansluiten bij de Solvo Group bestendigen we de toekomstvisie van Corocor, die gericht is op een duurzame bedrijfsvoering in de technische reconditionering. Met de samenwerking met Hans Vedder, die reeds jarenlange ervaring heeft in de technische reconditionering, is een verdere invulling gegeven aan een mooie toekomst voor het bedrijf en alle collega’s die elke dag actief zijn voor de klanten van Corocor”.


Mark van Meer, algemeen directeur en samen met O2 Capital Partners eigenaar van Solvo Group, deelde zijn enthousiasme over de overname: “Corocor biedt een geweldige aanvulling op ons al groeiende portfolio in schadesector. De samenwerking en mogelijkheden die Corocor en PS Calamiteiten samen kunnen bieden, maken dat we onze klanten ook op dit vlak volledig kunnen ontzorgen en snelle en hoogwaardige dienstverlening kunnen bieden in technische reconditionering en preventief onderhoud.”


Corocor zal worden geleid door Rob Meershoek, die al verantwoordelijk was voor PS Calamiteiten. Operationeel zal Hans Vedder de leiding van het bedrijf op zich nemen naast Rob Vis Dieperink. Corocor zal als eigen bedrijf blijven bestaan, en de technische reconditionering van PS Calamiteiten zullen in Corocor worden samengevoegd.


De overname van Corocor door Solvo Group markeert een belangrijke stap in reeds in juni afgelopen jaar aangekondigde groei en ontwikkeling van beide bedrijven. Door de bundeling van krachten streven zij ernaar om hun positie in de markt verder te versterken en uit te breiden.

Corocor Logo Compleet 10
Logo PS