Onderhoudsreiniging

Onderhoud 2

Onlangs hebben wij bij een grote zuivelgigant onderhoud reinigingswerkzaamheden verricht. Dit doen wij jaarlijks om te voorkomen dat de fabriek stil komt te staan door productievervuiling in de MCC ruimten.

Onderhoud 1

Preventief machine onderhoud is van groot belang: het voorkomt storingen nu en in de toekomst waardoor u efficiënter kunt werken. Worden machines niet tijdig onderhouden, dan loopt u kans op verstopte ventilatoren, ernstig vervuilde printplaten of opslag in besturingskasten van allerlei zaken die er niet thuis horen. Preventief onderhoud is belangrijk om bedrijfsstilstand te voorkomen, waardoor u torenhoge kosten voorblijft. Ook is het belangrijk om zo lang mogelijk met machines te doen, niet alleen voor uw portemonnee maar ook voor het milieu.

Nieuwe machines of apparatuur aanschaffen is kostbaar, daarom is preventief onderhoud een uitkomst. Dit betekent dat bepaalde machineonderdelen worden gedemonteerd om een goede reiniging mogelijk te maken. Hiervoor maakt Corocor gebruik van verschillende reinigingstechnieken zoals:

  • Nat reinigen met chemicaliën voor zwaar verontreinigde machines.
  • Badenlijn voor het verwijderen van corrosie.
  • Ultrasoon reinigen voor de verwijdering van chemische restanten en moeilijk te verwijderen vervuiling.
  • Reinigen met droogijs voor diverse soorten vervuiling.
Onderhoud 3

Wij kunnen bovenstaande onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan onder meer CNC machines, draaibanken, verspaningsmachines, productiestraten en besturingskasten. Daarnaast zijn nog veel meer aanvullende onderhoudswerkzaamheden mogelijk.